A Bálna Terasz

A felejthetetlen Budapesti éjszakák ilyen panorámával kezdődnek! Bálna Terasz a Nagy Találkozások Helyszíne!

A Bálna sétány jelenleg Budapest legdinamikusabban fejlődő, egyedi panorámával rendelkező meeting pontja, melyet a városlakók és külföldi látogatóink töltik meg élettel a hét minden napján.

Az egyedi panorámával, dunai levegővel megáldott sétány különleges élményt nyújt a városban élők és a turisták számára, tökéletes helyszín a nap fáradalmainak kipihenésére egy hűsítő ital és egy finom étel mellett.

A Bálna Sétány leghosszabb terasszal rendelkező szezonális vendéglátóhelye a Bálna Terasz.

Célunk egy olyan barátságos “meeting-point” kialakítása, ahol minőségi vendéglátás mellett folyamatos programokkal, aktivitásokkal tudjuk kiszolgálni a terasz vendégeit nagyon baráti italárak mellett.

Bálna Terasz 2021

Jelszavunk “CSAK LAZÁN”! Gyere biciklivel, hozd magaddal kutyusod, foglalj helyet a design bútorainkon, vagy ha ahhoz van kedved akkor párnázott lépcsőinken pihend ki a nap fáradalmait egy ital mellett. Biztosak vagyunk benne, ha Te is meglátod a fényfüzérrel borított teraszunkról a város fényeit, a Citadellát, a Gellért hegyet, a Gellért fürdőt , a Szabadság hidat , a Műszaki Egyetem épületeit téged is elfog az a csodálatos érzés, ami minket már régen elkapott! BÜSZKÉK VAGYUNK ARRA, HOGY EBBEN A CSODÁS VÁROSBAN ÉLHETÜNK!

Baráti találkozóknak, születésnapoknak, buli előtti, vagy munka utáni beszélgetéseknek ad helyszínt és a világon egyedülálló panorámát a Bálna Terasz.

Célunk, hogy vendégeink új nyári törzshelyükön, barátságos, családias hangulatban tudják tölteni szabadidejüket.

A felejthetetlen nyári Budapesti éjszakák ilyen panorámával kezdődnek!

Budapest nem csak romkocsmáiról híres, ha vendéglátásról van szó. A tavaszi/nyári szezon kedvencei a „kiülős helyek”, vagyis azon találkozópontok, melyek kihasználják a hosszú tavaszi, nyári és kora-őszi éjszakákat, a hangulatos fényeket, a fröccsök, sörök és frissítők lazító hatását. A Bálna Terasz egyike Budapest legszerencsésebben pozícionált helyeinek. A dinamikusan fejlődő környék népszerű minden korosztály körében. Elkészült a Nehru-part, megkezdték a bicikli-és gyalogosutak pozícionálását is, a Duna-parti Bálna korzója minden nap megtelik élettel. Nem beszélve a lenyűgöző panorámáról, mely Budapest legszebb arcát mutatja akár nap közben, naplementében, vagy, ha leszáll az éj.

A Bálna Terasz hozzáértő és szívélyes vendéglátásával hamar közönség kedvenccé vált: randevúk, baráti összejövetelek, munka utáni lazítások, leány-legénybúcsúk, meccsnézések, limonádézások, burgerezések tökéletes helyszínévé. Innen csodás panoráma nyílik a Szabadság hídra, a Gellért Szállóra, a Dunára, a Citadellára, a Műegyetem épületeire. Hát nem varázslatos a kilátás?

Programszervezőink felismervén a hely adottságait, trendkövető módon válogatják meg a Bálna Terasz programjait, akcióit, fesztiváljait.

Az őszi/téli szezon zordabb időjárásából fakadóan már nem a vászoncipős, Aperol Spritz iszogatásának időszaka, de a Bálna Terasz ekkor sem pihen vár Titeket a Bálna Bisztró, mely a Bálna terasz belső zárt bisztró része, továbbá gasztro fesztiválok, rendezvények.

A Bálna Terasz kutyabarát, szeretettel várjuk a négylábú kedvenceket is, friss vízzel és többi kutyussal, hiszen hamar megszerették a Duna-parti találkozóhelyet a környékbeli kutyások.

Kutyabarát Bálna Terasz

Bálna Terasz  Névjegy

Cím : 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

Nyitva tartás: Minden nap 10.00-tól kifulladásig :)

Weboldal: www.balnaterasz.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/BalnaTerasz

Asztalfoglalás: https://www.balnaterasz.hu/asztalfoglalas 

Info line:+36304107123

TOP