Büszkén jelentjük be Nektek, hogy megnyílt a Bálna Terasz téli helye a Bálna Bisztró! A tökéletes panorámával rendelkező Bisztrónk egyik kedvenc brunch étele a sajttal, sonkával töltött bundás kenyér. Most meg is mutatjuk, hogyan készül! Nem csak reggelire ajánljuk!
Hozzávalók:
- Toast kenyér
- Sonka
- Sajt
- Tojás
- Só
- Bors
- Étolaj
Elkészítés:
A tojást felverem, sózom, borsozom. A toast kenyerekre rakom a felszeletelt sajtot és sonkát, majd ráhelyezek egy másik toast kenyeret és megforgatom ezt együtt a tojásban. Egy serpenyőben olajat melegítek, belefektetem a kenyereket, s mindkét oldalukat megsütöm. Félbe vágva , friss tejföllel és zöldségekkel tálalom.
Kóstoljátok meg Ti is a Bálna Bisztróban! Egészségetekre!
Várunk Titeket Minden nap Budapest legszebb panorámás Bisztrójában a a Bálna Bisztróban!
You must be logged in to post a comment.